Rólunk

A Barta Cégcsoport 25 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Munkánkat az abszolút ügyfélcentrikus gondolkodás és kiszolgálás határozza meg. A magas színvonalú tárgyi feltételek mellett fiatal, dinamikus, ugyanakkor felkészült, több éves tapasztalattal bíró szakembergárda biztosítja ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását. Legyen Ön is Partnerünk!

Új autó értékesítés

A Barta Cégcsoport 1995 májusában nyitotta meg első Suzuki szalonját Fejér megyében, Sárbogárdon. A pozitív cégpolitikának és a kimagasló értékesítési eredményeknek köszönhetően 2004-ben Székes-fehérváron is megnyitottuk kereskedésünket, melyet 2015-ben egy újabb márkával bővítettünk. Így 550 négyzetméteren kínáljuk a Suzuki és Opel modellek széles választékát Ügyfeleinknek.

Használt autó értékesítés

Az új autó értékesítése mellett a használtautó eladás is körülbelül ugyanakkora mennyiséget képvisel. A használtautó kereskedés magába foglalja az új autóba beszámított gépjárművek értékesítését és a cégektől vásároltakat is.

Bérautó

A Barta Cégcsoport 2013 óta van jelen a bérautózásban. Jelenleg közel 50 állandó partnerrel állunk kapcsolatban, akiket 450 autóval szolgálunk ki 4-6 havonta megújuló gépparkunkból. Kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő járművet, a kiskategóriástól egészen a prémium osztályig.

Szerviz

Műhelyünkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A kötelező szervizeken kívül műszaki vizsgáztatást, szezonális gumicserét és kárrendezési ügyek intézését is vállaljuk. A modern körülményeknek és szakmailag felkészült kollégáknak köszönhetően az ország egyik legkeresettebb márkaszervizévé váltunk.

Szerviz Rólunk
Suzuki Rólunk
Opel rólunk
Györgyike Vitarák 2